Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytande till fast form

Jag visste att det skulle ändras
Från att vara perfekt
blev du helt plötsligt iskall
Och värmen vi haft, vi två
Hade blivit frossa
istappar
fulla av misstro

det var tystnad

Jag tror jag förstod

Jag förstod att vi var dåtid
Det var inte längre
den perfekta tiden

det var tystnad
som gjorde vattnet till is

och oss till frysande dåtid

jag kan bara se tillbaka
på det varma vattnet
vi simmade i tillsammans




Fri vers av PollyBlunder
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-20 19:37



Bookmark and Share


  PPQ
cool
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder