Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man frågar sej varför



Man frågar sej varför
Kom SD in

Varför kom SD in i riksdagen
Varför kom SD in i riksdagen

VP missar det, vill inte ställa frågan
M missade det
C missade det
S missade det
MP missade det
KD missade det

Ingen vågar ställa frågan
Ingen av de partier som fanns
Som finns
I detta land kan man inte ta åt sej kritik
Verkar det som
Inte politiker i alla fall
Inte de dumskallar vi har i vår riksdag
Ja eller om de bara är fega

Den viktiga frågan är
”Varför kom SD in i riksdagen”
De törs inte ställa frågan
För att
De är för rädda för svaret…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger
Publicerad 2010-09-21 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO