sömnlöst, onyktert, men så jävla ärligt....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlöst, onyktert, men så jävla ärligt....




Man kan inte få allt i livet

 

 

 

 

 

 

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

jag vet att man inte kan få allt här i livet

därför är jag villig att ge upp vad som helst

bara jag får dig

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 681 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-09-21 08:13



Bookmark and Share


  firefire
ärligt är alltid det bästa!
2010-09-22

    ej medlem längre
som sagt, så jävla ärligt.
2010-09-21

  coleve
vackert!
2010-09-21

  M.B
magiskt vackert :)
2010-09-21

  Invincible Thoughts
Saknar ord...
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP