Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Koordinatsystem.


plockas ur sin egen bana
klinisk data i ett kretslopp, liksom tömd på innebörd.

gå ur vägen

man säger så –

gå ur vägen

och ställer in sig i skåpet
för alltid inställd
felnavigerad och
bortbogserad

hur
det
slutar
med
ingenting,

kan inte stoppa vansinnet!

detta massiva psyke som slits
mellan sina mest extrema poler
den våldsamma seriekrocken i huvudet
och sedan

PANG

en kort hård krasch
en suckande stöt –

en dag som denna
ursäktar man branden,
är en form av upplösning

så vitglödgad och grann.

---




Fri vers (Fri form) av Jennie M
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-21 08:18



Bookmark and Share


  aol
stark gillas
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M