Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEST SMÄRTA




Vi tävlar i "mest smärta"
med intensivt hjärta

Vem som är bäst
och lider mest
glädjen i gråten
må mig
bli förlåten
av er i smärtans hav
men jag säger

LÄGG AV

Spar på gnället
försök le
istället


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-21 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten