Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16 timmar på Lund Lassaret


Hjärtat dansar i otakt


från åttonde våningen såg jag öresundsbron och havet
hjärtat flimmrade, flimmrade

du ska elkonverteras
tur elen är billig, sa jag

du får ett kort rus
in med sprutan

tre blinkningar
jag sov

15 minuter senare
vakna, vakna

hjärtat dansade nu i takt
och inte som i natt, otakt

nu tar oron över
den kan inte elkonverteras.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-21 19:24



Bookmark and Share


  queenia
sköt om dig vännen...
riktigt ordentligt
ditt hjärta
din kropp
ditt huvud
är viktigare än något annat... :)

*ros*
2010-09-21

  rundgångbalansochgungning
Du skriver så starkt. Fint.
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson