Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestiarium


Det lurar något fasansfullt

monstruöst och förklätt

i bakgrunden och runt omkring.


Vibrerande ondska vill träda in

i människans hjärta och dränera det

på allt det blodfyllda röda.


På hjärtats väggar nu

trängs tusentals tårar

i skepnad av dunstande fuktsvansar.


Kärlek ska ersättas med hat

och där varmt blod pulserade mänskligt

finns bara kall grå ondska kvar.








Fri vers av Katinka VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-21 21:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Shit. Riktigt starkt skrivet, det här.
Gillas muskulöst!
2010-10-03

  Nina Nightwish
Mycket berörande text som blir som en målning, gillar
2010-09-26

    J. Herward
mmm den här texten får mig att tänka på SD...
2010-09-22

  Johan Bergstjärna VIP
Godheten är starkare än ondskan
2010-09-21

    ej medlem längre
Tack. //F.
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP