Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rim-ligt

 

vad man gjort i sitt liv
kan suddas så fort
det blir ingenting värt
kastas bort

allt tar slut - förändringens
vind blåser kallt
men med högburet huvud
ska jag gå - trots allt

vad jag gjort av mitt liv
har ett värde i sig
mot min vilja kan ingen
ta det ifrån mig




Bunden vers (Rim) av Måna N. Berger
Läst 332 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-22 00:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tänker ofta på det där.
Vilket slags fotspår lämnar jag efter mig?
När jag nu skriver historia, hur gör jag det?
Visst skäms jag över en del, men en del är jag stolt över. Det kan ingen ta ifrån mig.
Och så har man ju ett enormt egenvärde som unik individ.
2010-09-22

  Elaine.S VIP
Tack, behövde läsa just något sådant, stolta ord som "rim-ligt" hittade in till mig.
2010-09-22

  Svartsilver
en stark och väldigt bra dikt.
2010-09-22

  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat!
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger