Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett täcke över ondskan

Efter mötet med dig,
ger jag vidare
den innerliga värmen
mellan oss
till alla runt omkring.

Jag skänker leenden,
strör glädje.

Förlåter och överser.

Orden ur min mun
är kärleksfulla,
välkomnande.
vänliga.

Så sprider sig kärleken
genom världen.

Oförklarlig.

Okrossbar.

Oändlig.

Lägger sig som ett varmt täcke
över all samlad ondska i världen.

Får den att smälta.

Bit för bit.




Fri vers av Amorina
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-22 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina