Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyr psykolog



jag är inte rädd
för att bli galen

är ju redan galen

psykolog skrynklar
min hjärna

som ett ovikt vitt papper
börjar vi om och om

orden kommer från
munnen

men min hjärna tänker
på annat

psykolog psykolog, sa
700 tack




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-22 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson