Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte visa, bara inte visa!

 

trycker ner
dumma gråt
det finns inget att lipa för
tar itu hugger tag
flinar upp
sväljer ner
har du sålt smöret va?
tappat pengarna ha ha
går åt sidan
och tiger
ett tag




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-22 23:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Problemet är att många vill att man ska vara uttryckslös.
Då är man enklast att hantera och utgör inget hot (mot deras egen uttryckslöshet).
2010-09-23

  Carola Zettergren
Ja; det brukar funka ett tag, ganska länge ibland, men aldrig för evigt och speciellt inte om man skulle ha den gruvliga oturen att stöta på en lyhörd människa som inte är blind, då är det liksom kört..:)
2010-09-23

  Johan Bergstjärna VIP
kom och gråt i min famn
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger