Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna när mitt liv var i "helvetet"


Du slår och slår....

Tycker du om att se mig i smärta
du slår och slår

rädd för mitt liv
ser det starka ljuset
kommer runt mig
tittar åt vänster
ser en pistol riktad mot
mitt huvud
du hånskrattar
ser mina älskade barn
stå bakom dig
tårarna rinner
blundar och tänker
"skynda dig inga misstag skjut"
ska inte gråta
inga mer tårar
ett hånskratt ekar
bränner till i magen av dina sparkar
allt blir svart
vaknar till ...
barnen ligger brevid mig
på golvet och gråter tyst
försöker lyfta min hand för att trösta
biter i hop av smärta
barnen tittar upp
ger dom ett leende
och viskar tyst
"mamma älskar er"




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-23 11:45



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Ser nu att du upplevt detta. Fasansfullt och så outhärdligt ont det måste gjort att barnen behövde vara med om detta. Det är ju misshandel på fler plan...
2011-06-10

  Stjärnregn
Vilken oerhört svår o gripande text. Stackars barn o kvinna. Jag gråter med dem...
2011-06-10

  LassO
det skjuts för lite, sa min lärare ofta... ibland känns det så
2010-11-20

  queenia
fan så djävla hemskt... *gråter tyst*

det du beskriver är en sanning i många hem. Många ser och hör, men gör inget.

Många män, som hatar sådant.. har sådana vänner... Tror dem skulle säga ifrån till polaren, som slår o slår sin kvinna. Men nej.. ett par öl, lite dart... vänskapen är viktigare

odjur.. är vissa... men inte alltid de fyrfota...


..mycket kärlek... Q.
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna