Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böna och be blir du!

Jag ska spela ditt spel
hur vidrigt det än är
med dina regler
dom regler du gått efter
du ska inte längre kunna sänka mig
det blir jag som
får dig att böna och be
det blir du
för mig kommer du aldrig
att kliva på igen
inom mig i min själ
finns minnerna smärtan
vill bara du ska känna
min styrka
och att jag vågar och kan
tro på mig själv igen
sen går jag
och kommer inte tillbaka




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-23 11:56



Bookmark and Share


  Anna*
Starkt och bra!
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna