Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej!

Nej!

Nu tänker jag gå upp ur min grop
nu jag har grävt länge nog
nu har jag gjort ett försök
att hitta avgrundens botten

Det är omöjligt

(Ingenting är omöjligt)

Men jag tänker gå upp ur min grop
titta upp över våran värld igen
finna vänskap och glädje och sånt
finna sånt jag inte förstått än

Långt ifrån avgrundens botten.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 493 gånger
Publicerad 2005-11-25 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin