Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi spränger saker nuförtiden (Tillbaka till urtiden)

Avgrunden är utan slut
totalt dumt att utforska
varför söker vi oss dit?

\"Ett, två, tre
på det fjärde ska det ske
på det femte gäller det
och på det sjätte smäller det!\"

BANG! BOM! PANG!

Väpnad revolt mina systrar och bröder
vi ska göra som våra förfäder
och förmödrar också - så där ja
vad var det nu du sa?

\"Jag pallar inte\"
\"Jag vågar inte\"
\"Det går inte\"

Fuck det, kompis
så länge ingen dör
och så länge ingen lider
så är det okej att vi bränner ner
små miniatyrer av alla de stora
ståtliga myndighetsbyggnaderna!

JA!

JA!

JA!

Att vara politisk och röd var kul
- när jag var liten -
nu vill jag strypa idioterna
spränga sönder försvarsanläggningarna
och mörda kapitalisterna...




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-11-25 00:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
förstår jag rätt...?
blir bara värre med åren
särsklit runt midnatt
;)
M
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin