Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla sinnen

Gamla sinnen
uppenbarar sig
gång på gång
som en spricka
i huden..

du sträckte ut handen
och jag tog den
försent..

lärde aldrig känna dig
innan du försvann..

ibland tänker jag på dig
och du finns där
somliga saker ändrar sig aldrig
det är så det är..

ge mig tid
innan jag får
träffa dig igen...




Fri vers av Hawaii
Läst 248 gånger
Publicerad 2010-09-23 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii