Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg på gamla bilder som min moster gjort iordning till ett bildspel. Tankar därefter.




Dia

det var samma syre

och smekningars

ljumhet jagade min kind

stranden stekte

större murar

eller var det jag

som höjde jorden över mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-23 14:22



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Vackert!!
2010-09-24

  anits VIP
Vackert och mycket berörande
2010-09-24

  AnnaMariaS
Fint. /Maria
2010-09-23

  walborg
Fascinerande barnperspektiv i texten.
2010-09-23

  Michaela Dutius
eftertänksamheten berör
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö