Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom min burka

med endast med mina ögon synliga så kan jag alltid vara mig själv
eftersom det då inte finns någon
som känner igen mig
Nä, och det är knappt att min egen man känner igen mig när vi möts
Så integration är ingenting för mig för jag finns ju bara här
men syns inte
Och det är helt okej för mig eftersom jag tycker om att vara osynlig

Bakom min burka…

Ken Cassel
23/9-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-23 15:11



Bookmark and Share


  PPQ
min enda kommentar är docent död, bakom mina solglasögon kan jag va mig själv....jag skulle bli besviken om inte den tanken slagit dig med:D
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel