Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toma minnen

Jag minns inte vad jag gjorde idag

Jag minns inte vad alla sa till mig

Det är tomt i min skalle

Jag faller i mina tankar för det finns inget som tar imot mig

Allt vi har gjort tillsammans är borta

Alla mina minnen är borta

Jag vet inte vem jag är,

vad jag gör här,

vad livet går ut på

Ingen vill ta imot mig när jag faller

Allt är svart




Fri vers av Invincible Thoughts
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-02 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invincible Thoughts
Invincible Thoughts