Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor i orden men liten



Min bror
Är stor
I sitt eget sinne
Långt från hans minne
Är att han faktiskt bara är
Den han är
Varken superstjärna eller
Multimilljonär
(om ens det skulle va nåt märvärdigt)

Han platsar inte här
Bland folk och vanliga män-i-skor
Han är sin egen, kallar sej min bror
När det passar
Annars han mej liksom andra
Nedklassar

För han är så stor i sitt eget sinne
Han ska ha mest
Skryter om saker och om sin dum pinne
Fast den inte räcker till
För det som brudarna vill
Ha
Och käften går, blablablabla

Min bror
Är stor
I sitt eget sinne
Långt från hans minne
Är att han faktiskt bara är
Den han är
Varken superstjärna eller
Multimilljonär
(om ens det skulle va nåt märvärdigt)

Men även om det skulle vara nåt annat på DNA
Så är han spolad
Som bror eller vän
Är han inget att ha…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-24 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO