Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moona för Mona



Moona för Mona
Sahlin och dom andra fiskmåsarna
Eller var det stim av annat slag
Som vill ta demokratin ta i beslag

Och skita ner och klandra
De som inte vandra
På deras sätt att se
Den ”raka vägen”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 132 gånger
Publicerad 2010-09-24 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO