Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor

Visst vet väl alla
att stjärnor är brinnande gasklot
miljontals ljusår härifrån
Men ibland kan jag inte låta bli att undra
om inte jorden
är insvept i ett blått sidentyg
och att stjärnorna är små nålstick
där himmelriket skiner igenom




Fri vers av Matilda Ida Anette
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-23 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette