Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förverkat förtroende

 

Rakryggad står jag för sanningen

lögnen är din att bära, trots att

den färdas snabbare

kommer sanningen ikapp

däri är jag stilla...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-23 22:11



Bookmark and Share


  aol
en stark sann poesi
2010-10-03

  Elaine.S VIP
Stark slutrad, beundransvärd i sin insikt.
2010-09-24

  Anya VIP
Tryggt att sanningen kommer ikapp.
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter