Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändå..en vanlig dag av sorg längtan drömmar och vackra förhoppningar...


fullmånen får mig att yra ännu mer än vanligt...

jag undrar om månen
kan känna mina tårar
som jag ännu gömmer inuti
kanske speglas de i
mångubbens glans
och blir till något vackert
som..poesi...

jag undrar varför månen
ger mig sådan energi
vet att inatt kommer jag inte
att somna i första taget
för nätter som dessa med
den magnetiska osynliga
dragningskraften
som månen har på mig
kan jag inte värja mig emot...

om du var här..
skulle vi kunna älska..
om vi var kära alltså
om vi kände varandra..

du får förlåta
jag vet inte ens vem du är
om du finns
eller vart

men min tvillingsjäl
är du
skulle du kunna vara
och jag fantiserar
om våra möten

fantastiska ting
kärlek och levande ljus
och musik
såklart musik
det största
näst efter kärleken...

jag vill känna värmen i din famn
viska ömt kärleksord
och ditt namn
tills vi smälter samman till ett
en älskande enhet
men ändå två
fria individer..
fria för att vi älskar
och vet det
och litar....
jag litar på dig
för jag litar på kärlekens kraft...





Fri vers av firefire
Läst 302 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-23 23:00



Bookmark and Share


  Matilda Ida Anette
Vackert skriven text som lyckats sätta ord på många människors längtan.
2011-01-19

  Anya VIP
Fin önskan!
2010-09-25

  KrutOla
Fullmånen påverkar min nattsömn också.
Tror det är rätt vanligt...

Vackra ord som skapar bilder av älskande i månsken
och fladdrande stearinljus. Läckert!
2010-09-24

  queenia
så underbart vackert och hoppfullt om kärleken, tvillingsjälen och passionen. Var rädd om den när du finner.

*ros* Q.
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire