Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två världar



sitter där i ett hörn
i min värld




utanför fönstret
finns en annan värld




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-24 07:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Känner igen, bra
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson