Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntad saknad


 

En väntad saknad
är också en saknad
som skaver hål
på det trygga,
fräter på det lugna.

En väntad saknad
jagar ständigt
uppmärksamhet
innan uppbrottet,
en panisk längtan.


 

 




Fri vers av Anna H
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-11-25 12:25



Bookmark and Share


  Smultris
Usch usch... fy på dig...
Sluta skriv sånt som känns så mycket...

Skitbra helt enkelt :)
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H