Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktberedd

 

tiger och tänker
mer än jag säger
jag vegeterar i mitt hörn
och väntar på att tröttheten
ska lämna mina ben
jag rör mig numera som genom ett vatten
ett motstånd som drar mig ner
nedåt
ner
mina tankar sliter i bojor
vill göra sig fria
jag vet nu hur jaktfalken känner det
med snaran kring sin fot
huvan neddragen över ögonen
och de vilda minnena rusande
genom fågelhjärnan
född fri
är det en omöjlighet att acceptera
det omöjliga
uppflykten bereds ständigt
under tystnad




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-24 20:30



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2010-09-24

  Larz Gustafsson VIP
Och du vet vad den optimala förberedelsen består i.

Klart bra bild den där med jaktfalken!!
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger