Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När såren rivs upp på nytt


Ditt eget kött och blod

vem är du att säga åt mig vad jag ska göra
vem är du att säga åt mig hur jag ska tänka
vem är du att säga att jag inte får tycka som jag vill
vem tror du att du är?

du känner inte mig
och jag känner inte dig
fast jag har försökt så många gånger

ditt eget kött och blod


förlåt har aldrig existerat
i din värld
din sjuka värld

som jag vägrar delta i

och inte dom där tre små orden heller








Fri vers av AliciaK
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-24 21:53



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2010-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag beklagar djupt att du har det så, Alicia.
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK