Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

 




om att smida planer (mobba mig)


jag vänder mig in i väggen och hör
hur hon suckar bakom min rygg

vi ska vakna tidigt i morgon
sträcka oss mot skyn
och klia ett mörkt moln på magen


 




Fri vers av torbjörn j.
Läst 424 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-24 23:47



Bookmark and Share


  Maria Natasja
"och klia ett mörkt moln på magen"
Underbart formulerat.
En spännande dikt,som säger mycket.
Mycket bra!
2011-03-13

  Espie
Så vackert, bilden och en djupare mening och som en perfekt dubbelexponering, fint...
2011-02-26

  Katarina O´Nils Franke
Intressant och bra
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

torbjörn j.
torbjörn j.