Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

 




såg oss

 

jag såg dig
över brevlådorna

du räfsade löv


en ung man
läste tidningen
vid ett bord bredvid
 
 

 




Fri vers av torbjörn j.
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-29 12:11



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Rent och rakt skrivet.
En ögonblicksbild - som jag ser tydligt framför mig.
2013-01-02

  C.Wieske
Som ett fotografi i mitt huvud. Vackert, men gör mig sorgsen av någon anledning.
2012-05-13

    ej medlem längre
stillbild de lux!
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

torbjörn j.
torbjörn j.