Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

 




pojke av glas


i din närhet krymper jag
där är jag inte stark
ibland gör det ont
när du inte ser mig
då vill jag peta dig i sidan
och viska att jag finns
jag tror nog att du vet
men vet du att jag gråter
pojken av glas
som är så svår att nå
vet du att han gråter
när du inte ser

 

 




Fri vers av torbjörn j.
Läst 395 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-04 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berör gör din text... mycket bra!
2013-03-09

  Mow Dean VIP
Koncentrerat innehåll.
Inget oväsentligt finns med, och inga vackra storslagna metaforer.
Det tycker jag om.
Tack för att du delar.



2013-01-02

    Doll
Gör mig ont att läsa, den påminner om en pojke jag träffade en gång. Konstigt nog hette han också Torbjörn. Berörande text.
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

torbjörn j.
torbjörn j.