Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.
 



avstånd

 

jag minns hur du
brukade ta min hand
och föra den till ditt bröst
du såg aldrig på mig
om jag sa minsta ord
eller andades för högt
släppte du taget
vi kom aldrig närmare
än så

 

 




Fri vers av torbjörn j.
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-23 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

torbjörn j.
torbjörn j.