Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tröstar dig tills gryningen

Drick min vän, jag fyller upp ett glas
Ett leende, en blick
Ett skratt, ett hopp, en tröst
En dröm om kvällen
Krossas sen i natten
Men att fälla tårar
Är en dåres ursäkt
Att finna tröst
Och klandra världen
För månens brister och stjärnors svek
Så slut dina ögon
Andas lugnt
Jag tröstar dig tills gryningen
Då min dag slutar
Och solens kraft tar vid




Fri vers av maximilano
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-25 03:35



Bookmark and Share


  Anna*
Oerhört fin! Dina ord skriver sig in i mitt hjärta. Tack!
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

maximilano