Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här och nu har jag inte riktigt alla orden


vad vill man?

min känsla vill få mig att fly världen

mitt hjärta tar mig inte ur sängen

problem är problematiska
även om man gjort dom själv

-så sakta till ingenstans

drömmen om en älskarinna och mor till mina barn

....**(,,,-som att styra ljudet tillbaka till blixtskenet
att sedan &&&/// spela det
när man står nydushad en vardagsmorgon och väntar på bussen.

mitt ända liv är här och nu
men jag vill bara fly!

ps. tror allvarligt jag börja sjunga här någonstans




Fri vers av m-in
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-25 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m-in