Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstruktiv abstinens

Jag ser dig
bakom mina stängda ögonlock

Astereognosi

Fingrar som saknar objekt
söker ett renoveringsprojekt

Ut i vimlet
där mörkret gömmer konturerna
finner jag dig

kroppens anatomi
är väl ändå densamma

bakom stängda ögonlock




Fri vers av Elin Brändström
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-25 14:50



Bookmark and Share


  blaite
Supernice text
2010-10-12

  Bobby
Man kan KÄNNA den här dikten! Verkligen bra. :)
2010-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Ofta är den mer påtaglig där.
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Elin Brändström
Elin Brändström