Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en blixt i ett varuhus

har försökt glömma
och gå vidare
men det går inte
tänker på henne konstant
det är någonting
särskilt
med den där tjejen

hade stämt träff med
några polare
på clas ohlson

inte för att butiken är
intressant
utan för att det sitter
så snygga tjejer
i kassan
därför kan man gå
omkring där
och låtsats
vara intresserad av
en laptopväska
men egentligen
så tittar man bara
på tjejerna i kassan

idag är det annorlunda
ingen tjej
tycks attrahera mig längre

men
plötsligt händer det
otänkbara
hon står där borta
vid datormusarna
mitt hjärta slår snabbare
jag känner hur
svetten rinner i armhålorna
hon tycks inte ha sett mig
men så tittar hon upp
jag tittar ner
hon hälsar glatt förvånat

på några minuter
har vi kommit överens
om att ses på det lilla fiket
i hörnet bredvid bion
som verkar så trevligt

men nu är hon borta igen
sa att hon skulle iväg
låt gå för det
på lördag gäller det




Fri vers av Oscar Flodin
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-25 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar Flodin
Oscar Flodin