Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vår tid




Händerna

När tappade jag

din hand på vägen?

kedjor blev till löv

och som vassbåtar

lämnar stranden oss

som solitära öar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 314 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-25 20:27



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så gripande vacker är din dikt att ögat tåras. Sorgesamt om förlusten av något/någon...en hand, en kärlek, en känsla...så tolkar jag texten...proffsigt formulerat!
2010-09-29

  Michaela Dutius
Sorgset frågande....vacker och berörande
2010-09-27

  anits VIP
Mycket tankeväckande
2010-09-26

  walborg
Beskrivning av vilsenhet ...
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö