Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir man nertryckt så blir man, vägrar man finna sig i det så gör man. Punkt.


Barnatro





Om mina kläder
matchar undersidan på din sko
(som du säger)

Får vi väl se den dagen
då du lyckas trampa på mig på allvar
(om du vågar)




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-11-25 12:21



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Lysande fångat.
2008-02-14

    Porslinsdockan
Mycket kraft i några ord...

Bra
2005-12-13

    ej medlem längre
du har det grymmaste namnet här! (det var så jag hamnade här via Hanne...)
du har en tuff attityd (det är bra att skriva ut det i dikt)
det blir lite underlig effekt tillsammans med titeln; 'Barnato' (', barnatooo...') handlar det om att det finns flera sidor hos dig...?
:)
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen