Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sägs att man inte gör tumstocken längre



Det sägs att man inte gör tumstocken längre
För

Man tycker det räcker med 2 meter

En typisk ”byggehistoria”


Sådan är bygg-humorn




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 621 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-14 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO