Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid en diskussion angående formar



Vid en diskussion angående formar
Så sa man form
Man kan alltid vibrera sönder en form
Om man gör det fel
Övervibrerar

Så man slog ihop en form
Av plank och reglar
Av 2 tum 8
Och 2 tum 4
Med en massa spik…

Men när man gjöt
Och vibrerade
Men inte ens den formen höll
När man övervibrerade den
och betongen rann ut




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-16 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO