Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äger hunden




Du äger hunden
Hunden har ett halsband
Är det ditt
Eller hundens




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-02 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO