Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att spela dam



Att spela dam
Hon spelade inte ens bra
Svart och vit dam
Hålldam
Kurtisan
Fresterska
förförerska

Den allvarsamma leken
Om
Oss…..
Se mej
Sa hon
Och hade bara stövlarna på

Visar vad jag har
Sa hon
Och då kom frågan
Älskar du, mej
Innan du avslutat den andra lågan
Måste du tända en till
Och en till
För att inte riskera att frysa
Om du blev utan

Tänk om ingen skulle uppskatta dina konster
Tänk om nån skulle se igenom
Och se det monster du är
Innan du har honom fast på riktigt
Tänk om du skulle bli ensam
Om så för en stund


Ensam och ingen säger att du är vacker
Om så för en stund
Vilken flopp….
Men en dag kommer då inte din skönhet finns kvar
Mer än som en skröna…..
Då blir du be bara en enda liten dum blåst
F d het böna
Som eftertraktades….
En gång i tiden




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-01 03:01



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Ååå, den här texten är som skriven till min exmans sambo! Mycket bra:)
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO