Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hörde om den omfattande


Vi hörde om den omfattande
Säldöden

Men fattade inte
Att själdöden
Var värre

Ledsna och härjade små själar
Irrar runt som torra löv
I höstvinden




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-02 03:19



Bookmark and Share


  aol
ruggigt sant
2010-10-03

  Bibbi VIP
Tyvärr så sant.
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO