Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slavarbete som du stöder


Tre miljoner
Eller fler
Brottslingar kallas de
Men de kan va oliktänkande
Eller helt enkelt bara fängslade
Ickedömda
Bara misstänkta utan rättegång

Fängslade
Fängslande öden
Du stöder detta varje gång du köper
En arbetshandske
Eller nåt annat litet i läder
Gjort i Kina
En billigare handske men….

Är det värt det?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-27 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO