Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelsen



Jag frågar dig

om du ällskar mig ?

Du svarar ja

men ditt sätt

att se på mig

röra på mig

tala till mig

avslöjar

att du ljuger






Fri vers av maija tuori
Läst 372 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-26 15:39



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så sant formulerat i få korta rader om hur en lögn avslöjas! Ögonen och kroppsspråket säger så mycket!

Applåd!
2010-10-21

  Bibbi VIP
Så smärtsam upplevelse.
2010-10-16

  Quasimodo
Talande för vad kropp och ögon säger när orden talar ett annat språk!
2010-09-28

  arja savela
Det blev en fin första dikt! Väntar redan på nästa
Kram Arja
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori