Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem väntar?

Varför gråter jag
varför denna oro
varför ler jag inte som förr

vart tog min trygghet vägen
vem är det som kallar på mig
där borta i mörka värden
vem väntar på mig




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-26 22:10



Bookmark and Share


  PPQ
bra text du är en ny bekantskap och jag ska läsa mer av dig
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna