Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörker och insikt

det är sent

munnen smakar som minnet från en natt
som vägrade ta slut

en blomma som aldrig slog ut

det ligger en vacker kropp i sängen som
inte tänker förklara sig

en vacker kropp som inte dömer

det har varit mörkt för länge nu men månen
börjar bryta igenom molnen

skuggorna avslöjar sina hemligheter

jag frågar alltid den som inte kan svara

är det här lycka?

då är jag tacksam...




Fri vers av tonsoku
Läst 780 gånger
Publicerad 2005-11-25 15:59



Bookmark and Share


  mysanpysan
hej igem!!

på något underligt sett
kom jag tillbaka till den här texten
utan att veta om att jag en gång
läst och blivit gripen av den,
precis som den här gången.

och precis som första gången
är det samma mening som får mig att le
av skörheten och sanningen..

"jag frågar alltid den som inte kan svara"

*ler*
2006-03-18

  mysanpysan
"jag frågar alltid den som inte kan svara!"

*ler*
2006-01-11

  sol
orden" det ligger en vacker kropp i sängen" är sååå geniala! önskar dej lycka resten av livet!!!!
2005-12-04

  Frida E
vackert!
"jag frågar alltid den som inte kan svara"
-snyggt
2005-12-04

  Sanningsägaren VIP
Å du ska tala om briljant?! :)
Denna är bara helt underbar... wow!
Bara ett litet stavfel "dömer".. ser fram emot nästa, ja inte stavfel då.. utan nästa dikt! :)
Bra som ja!:)
2005-12-04

  sol
*otroligt vackert*
2005-12-04

  Smultris
Du får mig som vanligt att försvinna in dikten, dina ord skapar bilder...
2005-12-04

  Teresia Ridell
Skön, lugn o givande läsning.
Ifrågasätt inte om det är lyckan. Känns det bra, så bara njut så länge det varar !
Gillar bilderna din text målar upp för mig.
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku