Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten;

Jag sitter i ett rum
Det är fullt med människor
Det är ljud över allt;

Men ändå är jag så ensam
Ändå är det så tyst;

Jag känner inte någon
Jag hör ingenting;

Allt är bara tyst
Och jag är helt ensam




Fri vers av FallenAngel xo
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-27 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FallenAngel xo
FallenAngel xo