Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon Världen;

Hej sömnproblem

Jag sitter vaken än
Ingenting är som det ska
Jag vet inte vad ska ta mig till
När du kommer såhär
Du överraskar mig
Mest hos vänner
Jag vet att du alltid finns där
Men det är sällan så
Att jag ligger vaken en hel natt
Bara för att du tänkte
"Hon vill väl inte sova nu?"
Men jag lovar dig
Jag vill sova
Det skulle vara så skönt
Att faktiskt få en hel natts sömn
Det skulle göra så mycket
Att få vakna utvilad
Orkar inte vara trött
Jämt och ständigt
Ingen tycker om det
Ingen tycker om dig
Ta inte detta på fel sätt
Men du är inte älskad
Inte av någon
För alla vill egentligen sova
Visst, det kan vara kul
Att vara vaken en hel natt
Men inte för att man inte kan sova
Utan för att man vill

Hej sömnproblem

Jag har en fråga
När ska du gå?




Fri vers (Fri form) av FallenAngel xo
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-03 07:17



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Vackert.
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

FallenAngel xo
FallenAngel xo