Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moln;

Ingen visste
Varken in eller ut

Vi visste
Inte upp och ner

Du trodde
Att höger var vänster

Jag antod
Att is var eld

Så mycket
Var så hemskt fel

Men en sak
Visste vi säkert

En enda sak
Var helt och hållet rätt

Jag älskar dig
Och du älskar mig




Fri vers (Fri form) av FallenAngel xo
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-03 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FallenAngel xo
FallenAngel xo